На Запоріжжі питання патріотичного виховання молоді будуть піднімати на новий рівень

Про це заявив очільник Запорізької територіальної організації партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка», заступник голови Запорізької облдержадміністрації Едуард Гугнін, коментуючи результати ІІ обласного фіналу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної спортивної гри «Сокіл» («Джура»).

Нагадаємо, в минулому році народний депутат Ігор Артюшенко домігся проведення всеукраїнського етапу гри «Сокіл»-«Джура» саме в Запоріжжі, на острові Хортиця.

«Ці діти будуть будувати майбутнє України. Українці завжди відрізнялася почуттям свободи, гідності, відповідальності. І формування таких рис у нашої молоді є підставою того, щоб у майбутньому Україна тільки зміцнювалась. Наше майбутнє повинно бути з кулаками. Ми повинні показати, що дамо відсіч усім, хто захоче завоювати Україну. Дуже приємно, що серед учасників патріотичної гри є і хлопці, і дівчата –  відповідальна молодь, яка хоче жити в цій країні.

Наше головне завдання – популяризація цієї гри. З вересня ми будемо пропонувати школам вводити додаткові патріотичні дисципліни», – заявив Едуард Гугнін.