В Токмаці партійці привітали дітей зі святом Першого дзвоника

По всій Україні відбулись масштабні святкування свята Дня знань. Святкову лінійку на честь 1 вересня Молочанської ЗОШ №1 та №2 відвідало керівництво РДА та районної ради.

На урочистих лінійках від імені народного депутата фракції партії «Блок Петра Порошенка» С.Валентірова директор ЗОШ №1 Л. Чорна вручила ранець першокласнику Д. Сивоконю, сину учасника АТО. А депутат міськради, активіст Токмацької районної організації партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка» В. Назаренко – книги для шкільної бібліотеки. Повне зібрання книжок про Гарі Поттера від народного депутата фракції партії «Блок Петра Порошенка» С. Валентірова отримали всі школи району та м. Токмак. Учням молодших класів представники народного обранця вручили розклад занять з державними символами.

«Це свято – торжества знань та науки. Я бажаю всім міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожен з учнів, за допомогою вчителів та рідних, став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити. Також я дякую директорам шкіл Л. Чорній і М. Романовій, вчителям за щоденну напружену, титанічну працю, за те, що не тільки щедро ділитесь своїми знаннями, а й виховують молоде покоління свідомих громадян, справжніх патріотів своєї держави», – зазначив голова Токмацької міської організації партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка», голова Токмацької РДА Гурам Джіоєв.