В Запоріжжі пройшов новорічний ярмарок

Запорізькі партійці в ці вихідні провели новорічний ярмарок на головній площі міста. Представники Приазовського та Токмацького районів з ініціативи голів РДА Наталії Романенко та Гурама Джіоєва влаштували розважальну програму та пригощали смаколиками містян.

В суботу представники Приазовського району влаштували концертну програму, що включала в себе цікаві конкурси. Нагородою за участь стали корисні продукти харчування так смачний шашлик. Серед учасників були запорожці різного віку, а також гості міста.

«Влаштовувати людям свято в такий складний для країни період – це наш обов’язок. Зараз багатьом людям важко жити, але ці зміни необхідні країні, добре, що українці це розуміють. Ми привітали запорожців з новорічними святами і раді, що змогли подарувати людям гарний настрій та позитивні емоції», – відзначила голова Приазовської районної державної адміністрації, голова Приазовської районної організації партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка» Наталія Романенко.

В неділю також до проведення ярмарку приєднались представники Токмацького району. Учасників ярмарку розважали концертною програмою та смачним кулешем.IMG_1990