Геннадій Васильчук: Слово – то є не тільки допомога, але й зброя, яка може когось піднести, а іншого й принизити

18 лютого в стінах запорізького колегіуму №98 пройшов фестиваль серед школярів, присвячений ораторському мистецтву «Заговори, щоб я тебе побачив». 2 У якості почесного гостя було запрошено депутата фракції «Солідарність», проректора Запорізького національного університету з наукової роботи Геннадія Васильчука. 3 Депутат підкреслив, що на світі існує невидима сила, яка є водночас зброєю та лікарем. Вона здатна змінювати світ та зцілювати душі. Ця сила є словом.

«Значення цих заходів – величезне, не тільки для школярів, а й взагалі для нашого суспільства. Сьогодні ми відвикли від того, щоб спілкуватися. Слово – вербальний маркер, який дарують усім нам діти, допомагають зрозуміти, що треба спілкуватися. Треба дарувати один одному кохання, емоції, своє відношення, й пам’ятати про те, що слово – то є не тільки допомога, але й зброя, яка може когось піднести, а іншого й принизити. Отже те, що проводиться сьогодні силами 98 колегіуму – це неперевершено. Вони змогли на своїй базі зібрати вихідців із різних районів Запоріжжя, різноманітних вікових категорій», – зазначив Геннадій Васильчук.

Також на заході були присутні члени партії БПП “Солідарність” жовтневого району Запоріжжя. Ними був вручений подарунок глядацьких симпатій.

По завершенню конкурсу переможці отримали цінні подарунки, а глядачі – шквал позитивних емоцій.