Григорій Самардак: Питання громади необхідно вирішувати негайно

У Запорізькому районі пройшла виїзна нарада, в якій взяв участь голова облради, член фракції «Солідарність» Григорій Самардак. В рамках поїздки він побував на місці під будівництво нової будівлі дитячого садка. За словами Григорія Самардака, на розширення дитячого садка вже виділено з обласного бюджету понад 3 млн. грн.

«Розширення існуючого дитячого садка – одна з найгостріших проблем, і вирішувати її потрібно негайно. Справа в тому, що в Малокатеріновці, Балабиному і Кушугумі проживає 28 тисяч осіб. Дитячий садочок – один на три селища. 270 дітей стоять в черзі на отримання місця в дитячому садку і поки не мають можливості отримувати дошкільну освіту. Ось чому важлива оперативність у реалізації цього соціального проекту», – зазначив Григорій Самардак.Григорій Самардак: Питання громади необхідно вирішувати негайно

Також він побував у навчально-виховному комплексі «Престиж». Тут навчаються 586 дітей, а в новому навчальному році школа «Престиж» почне працювати за програмою інклюзивної освіти. Стараннями місцевої влади, депутатів районної ради, батьків у школі вже виконано ремонт декількох класів, була встановлена мультимедійна дошка і побудований фонтан.