Сергій Валентиров відкрив у Токмаку дитячий майданчик

Напередодні Дня Незалежності урочисто презентовано новий майданчик для юних токмачан за підтримки народного депутата України Сергія Валентирова.

Гойдалки, гірки, пісочниці, сучасне ігрове містечко встановили на місці колишнього пустиря. Тепер юні мешканці мікрорайону матимуть змогу безпечно та весело грати, і для цього їм вже не треба вирушати до центру міста.

Ініціативна група провела агітаційну роботу серед мешканців «Залізничного» і знайшла підтримку у багатьох. Тож вже з лютого були розпочаті роботи по розчищенню території пустирю. Було проведено багато толок, у яких брали участь як дорослі, так і дітлахи. Кошти на облаштування майданчика збирали так би мовити всім миром.

Але грошей на придбання ігрового містечка мешканці не могли зібрати, тож ініціативна група звернулася за допомогою до народного депутата Сергія Валентирова. Він і посприяв тому, щоб у мікрорайоні з’явився чудовий ігровий майданчик.

Тепер у малечі є цілий комплекс розваг. Хлопчики та дівчатка «Залізничного» матимуть змогу пограти в активні ігри, провести своє дозвілля в сприятливих та безпечних умовах.Адже активні на свіжому повітрі є важливою складовою для здоров’я підростаючого покоління. І батьки не будуть турбуватися про безпеку своїх дітей.

Треба зазначити, що збільшення кількості ігрових майданчиків в Токмаку є позитивним фактором. Адже громада за підтримки народних обранців створюючи належні умови для відпочинку дітей, тим самим працюють над розвитком та розбудовою рідного міста.