За сприяння Олександра Константинова у Запоріжжі висадили дерева

15 струнких і високих беріз було висаджено на прибудинковій території на вул. Фортечній, 2 у Запоріжжі учора, 13 квітня.

Акцію ініціювали голова Запорізької міської організації партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка», лідер фракції у міській раді Олександр Константинов і мешканці будинку.

– Наше місто має проблеми з озелененням, тому ми разом з мешканцями будинку вирішили, що будемо разом займатися озелененням прибудинкової території, і сьогодні був зроблений перший крок в цьому напрямку, і висаджені дерева, – підкреслив депутат.

2

У толоці взяла участь одна з мешканок дому Ірина. Вважає, що змінювати на краще довкілля варто починати своїми руками.

– Це ж наш будинок, як можна бути осторонь. Хочемо, щоб красиво у нас було, щоб дерева більше кисню давали. Тут у нас багато людей з дітьми гуляють, із собаками, і взагалі старенькі часто ходять. Хочеться, аби ця територія заграла зеленими фарбами, – сказала вона.

3

Небайдужим до заходу залишився і пенсіонер Леонід Іванович.

4

– Жити хочемо краще, – вже набрид цей безлад, – хочеться, щоб зелено було, щоб у дворах порядок був, – зазначив чоловік.

Олександр Константинов повідомив, що озеленення цієї прибудинкової зони матиме продовження – висаджуватимуться декоративні кущі. Крім того, відбудеться благоустрій території: зокрема будуть пофарбовані входи у під’їзди і буде огороджений майданчик для сміттєвих баків.

Мешканці будинку подякували депутатові за його допомогу.

img_1937

img_1830

img_1811

img_1899