Ігор Артюшенко відвідав прикордонні райони області

Народний депутат України, голова Запорізької територіальної організації партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка» Ігор Артюшенко разом із колегами по Верховній Раді Олександром Пономарьовим, Сергієм Валентировим, Сергієм Шаховим, Сергієм Рудиком та Дмитром Лубінцем відвідав зони розмежування на півдні України.

6

Народні обранці поспілкувалися з військовослужбовцями прикордонних загонів. В ході робочої наради, яка проходила на заставі, парламентарі обговорили пункти, які можуть лягти в основу нового закону про Державний кордон.

Друга частина поїздки пройшла в стінах бердянської міськради. Народні депутати зустрілися з представниками місцевої влади. В ході зустрічі народні обранці та посадовці обговорили найактуальніші питання міста та області. Серед них – житлове питання внутрішньо переміщених осіб і ветеранів АТО, питання соціально-економічного розвитку регіону, ремонту доріг, відновлення роботи бердянського аеропорту, відновлення об’єктів соціальної інфраструктури у містах і селах, створення умов для розвитку бізнесу і нових робочих місць, та інше.

Ігор Артюшенко наголосив на важливості таких зустрічей. Він зазначив, що тільки на місцях можна повністю усвідомити проблематику регіону.

– Депутати БПП ініціювали так звані “канікули в робочому режимі”, спілкуючись  з людьми і головне – спілкуючись з військовими.

Я переконаний, що по результатам цієї зустрічі будуть і десятки депутатських запитів, і звернень, і сьогодні вже проговорювали можливі зміни до законодавства, тому що коли ми зачиняємось в своїх кабінетах ми, можливо, мислимо в одному напрямку, а такі поїздки значно розширюють кругозір з конкретних питань. Ми сьогодні поговорили з кількома військовими частинами, з місцевим самоврядуванням, з представниками державної виконавчої гілки влади і визначили напрямки, по яким стає зрозуміло, куди треба рухатися, – резюмував нардеп.

Парламентар закликав всіх колег проводити депутатські канікули в роботі і в Україні.

5

4

3

2

1

7