Геннадій Васильчук підтримує проекти ОСББ Олександрівського району Запоріжжя

Депутат Запорізької міської ради, член фракції «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Геннадій Васильчук провів зустріч з головою та членами правління ОСББ «Шкілька 14», розташованого за однойменною адресою.

Саме цьому ОСББ за рахунок депутатського фонду Геннадія Миколайовича було виділено 6 тисяч гривень на проведення робіт по заміні каналізаційної труби в будинку.

Мешканці висловили подяку депутату за сприяння у вирішенні нагальних проблем їх дому. Окрім цього представники ОСББ сказали, що планують написати грантовий проект, який спрямований на встановлення вуличного освітлення у їх дворі. Депутат пообіцяв надавати всебічну підтримку у написанні проекту для залучення коштів на проведення робіт.

«Безумовно, ми розуміємо, що далеко не завжди бюджетних коштів вистачає на покриття всіх потреб багатоквартирних будинків. Я вітаю бажання ОСББ залучати і позабюджетні кошти на реалізацію проектів, що покращують умови життя людей.

Моя принципова позиція полягає в тому, що ініціативи активних запоріжців, які шукають різні можливості для покращення умов життя в їх будинках, мають бути всебічно підтримані. То ж я гарантую сприяти якісному написанню проектів та залученню додаткових коштів на поліпшення нашого житлового фонду», – зазначив Геннадій Васильчук.

1 2 3