В’ячеслав Зайцев розповів запоріжцям, чому він підтримує Петра Порошенка

Запорізька команда Петра Порошенка щодня зростає та поповнюється новими обличчями. Проте основу складають ті, хто вже давно визначилися зі своїм вибором. Серед них – ветеран АТО, відомий запорізький «кіборг», історик та науковець В’ячеслав Зайцев. З 2015 року він входить до складу фракції «Солідарність» Запорізької міської ради. На цих виборах В’ячеслав Зайцев став довіреною особою кандидата на пост Президента України Петра Порошенка у територіальному виборчому окрузі № 77.

photo_2019-03-12_13-34-06

Сьогодні він вкотре пояснив запоріжцям свій вибір. Разом з волонтерами кандидата у Президенти Петра Порошенка В’ячеслав Зайцев вийшов до городян. Захисник долучився до проведення опитування серед містян, а також сам відповів на питання, які йому ставили запоріжці. Зокрема, чому саме він підтримує Петра Порошенка.

– Петро Порошенко для мене це, перш за все, Головнокомандувач. Я переконаний, що тільки він може протистояти російській агресії та особисто Путіну. Порошенко очолив країну в найскладніший момент, і завдяки цьому ми п’ятий рік поспіль даємо ворогу гідну відсіч. Я пам’ятаю, якою була українська армія в 2014-му. Те, що остаточно не розкрали минулі керівники, важко було назвати оснащенням. І подивіться, як ЗСУ відродились сьогодні. Наразі, українська армія входить в ТОП-10 найсильніших армій Європи. Щороку ми отримуємо потужну новітню техніку, і цей процес тільки набирає обертів. Я впевнений, саме ця армія збереже Незалежність і зрештою прожене окупанта з української землі,зазначив В’ячеслав Зайцев.

photo_2019-03-12_13-34-07 (2)

У спілкуванні з жителями депутат В’ячеслав Зайцев підняв тему подальшого шляху України:

Зараз у нас є дві альтернативи: або Порошенко, або Путін. Ті досягнення, які були зроблені за останні п’ять років – а це і впровадження ключових реформ, відродження української культури та мистецтва, безвіз, Томос, закріплення курсу на ЄС і НАТО, боротьба з бідністю та ще безліч здобутків, треба примножувати. Я дуже сумніваюся, що хоч хтось з інших кандидатів зацікавлений в продовженні цього шляху. Відомо, що ті популісти, які подали свої кандидатури на найголовнішу посаду в країні, дивляться в бік Москви, і тільки дурний цього не розуміє. Я хочу жити в сучасній демократичній державі, зі своєю культурою і мовою, з безліччю можливостей для кожного її громадянина. Саме тому 31 березня я віддам свій голос за Петра Порошенка. Як і кожен мислячий патріот своєї держави, – підсумував захисник ДАП.

photo_2019-03-12_13-34-07